There was an error in this gadget

Saturday, November 27, 2010

- kenapa -

kenapa kena mcm ni...

ak xpernah layan kau kurang...

ye...aku xkesah susah nk sngkn kau...

ak fhm...

aku xsesempurna mana pn...

hidup umpama roda...

time aku perlukan kau...

kau luahkan ayat umpama halilintar membelah bumi...

runtun jiwaku mendengarnya...

xmemaksa kau memahami aku...

xmemaksa kau sayangi aku...

kerna memahami kau menyayangi kau...

dah membuat aku bahgia...

Thursday, November 25, 2010

- blocking itu ini -

mmg pukimak la org IT satu institusi nih...

mmg dasar pukimak..

kau org men fb lah,chat lah,ape jadah haram internet tu korg leh.. kau org yg kontrol..

ni ak kt department ni nk dgr radio je la pukimak..

Era.fm pn kau org block.. ape pukimak sgt tu.

kalu bella dgn azar ada lama da ak ajak dorg carot kt muka korg.

mcm babi tau perangai korg...

kau nk block ape Era.fm tu?

ak keja gune tgn la bodo... telinga ak nih ak nk bg enjoy la..

keje ak bkn keje mcm kau org dok dpn komputer men bintang bai kimak ke hape jadah ke...



babi la staf yg handle bahagian IT nih... babi sgt...