There was an error in this gadget

Wednesday, April 27, 2011

- exam -

sumpah lama dah tinggal perkara exam ni.

last gua exam.exam kete..tu pn sparuh jalan dia bg lulus..

leh x exam sok dia bg mcm tu gak..haha

gua lom habis jawab ,pemeriksa suroh kuar pastu ckp " awk dah lulos dgn cemerlang".. hahahaha.....

mcm gonjeng....haha

da la gua nk study.....

papai...

esok nk balik KL..then blik kg...

lepak2 kt kg lak..

Monday, April 25, 2011

- hari2 terakhir -

ni dah ari2 terakhir aku kt kampong gajah ni....

esok mlm ada dinner....

assignment hmpir siap dah....

aduhai.....

banyak giler cerita kt cni...

kt sini je dua minggu tapi klau nk ak citer kt korg...amik masa 4 minggu...hahaha

rindu seh dgn kwn2..

nk lepak2 lagi.... nk makan otak2...huhuu

nk lepak puncak alam....

huhu....

tapi balik ni...ak nk blik kg...

ada klas fotografi sabtu ni...

bangga seh dpt g klas tu...dpt sijil.

tapi yang penting..ak dpt ilmu...biarla org nk kata " kalau ko ada dslr xbermakna kau fotografer"

ak ada ilmu...ko xda ilmu,xda kamera xpayah jeles..ak trajang nanti..hahaha...

padan muka kau....

k lah...

ni pn ak taip dr laptop pinjam....

tuan dia comel wohhh....hahahah...

time kasih byk2 lah...haha...

Thursday, April 21, 2011

- boleh juga -

HHHHAVA888T----   BANGANG  GAK BILA CUBA BLOGGING DR NOKIA 5800 EXPRES MUSIC. RASA MCM BOLEH TD,TP JD BENGONG GINI LAK... APE LAHAI......

Wednesday, April 20, 2011

- induksi 2 -

hello....

smggu ak kt kg.gajah ni... E-Village ( elephant village )

fuh....ok lah stakat n walupn pagi2 bgn awal jd warga yg beintergriti kan...

korg paham x intergriti?

GOOGLE LAH KLU XTAU..

haha....

bola ak tinggalkn,maharaja lawak,kawan2 yg puaka....sume tggal kt KL..

yg ada dak2 skema,rambut belah tepi sikat,pstu nek beskal freehand..giler babas yu...hahaha

k ar..rentetan ape ak wat tiap ari eh....

simple note je..

7am - bgn dah,mandi solat siap2 dgn kemeja smart kasual tuck in kasut kulit..hahaha
7.30 - g dewan mkn,sarapan.. gua ckp lu...sarpan dia kaw2 sedap not only srapan la..sume mkaann la..
8.00- pas nyanyi negaraku n lagu UiTM..g la dok dlm dewan nuh... mcm dewan time zaman p.ramlee blajaq dlu....
10.00am- habis klas 1st
1.30am-klas kedua...bla bla bla...mcm2 klas lah...nyampah..keje kacau org,..
12.30....- g mkn tgh hari..mcm mkn kenduri sdap dia weh....pastu solat. slalu ak blik umah tdo jap..
2.00 - masuk klas ke3....time ni seta dah maharajalela...hahaha.... x tdo,ak curi epal dak blakang aku...hahaha...
4.00pm..rehat lg,mkn ptg...sedap2...solat asar...ak blik gak kdg2..tdo jap gak..xpn mandi...
5.00- klas last utk hari tu la.... mmg tahap kronik. klu kt ICU da tahap nk mampos dah tu....setan gemok lak dtg kacau suro tdo lah,kacau org lah... mrapu2 time org bg cramah la...siot
7.00 - lepas sume mcm setan kuar time maghrib2....hahaha.. mkn mlam smpi kembong..pastu balik....
malam - aktiviti bebas..slalu g men futsal,xon badminton.. mlm aritu je g tlok anson smpi kol 11.55pm..hahaha...jadah budak jahat....


ni dah hari ke seminggu kot...lg smggu jek....hahaha

penat gak,gemok gak.. mkn 6 kali sehari....

adoyai...layankn je ar...

berkorban utk pengesahan jawatan....

kena wat assignment tp lappy kdg2 wat hal n umah jauh dr tmpt waifai.....

sudahnya,dtg la kafe time mcm ni..time2 hantu merayau2...sialan lah....

k la...korg sume tggu ak eh..haha

babai...

tgu next entry akmak citer ak wat ape je dlm aktiviti kumpulan tu...hahaha..

Thursday, April 14, 2011

- kehilangan -

pernah hilang brg berharga x?

gua xckp pasal awek...

xkesah dah hilang awek....ada org akta dgn ak ramai pompuan kt dunia ni smpi nisabh 37:1..demm

tepon hilang...cam bangang.....

ak malas lah nk carik kn..xdan g maxis...

pastu maxis asek call kt celcom ( mana dorg tau number ak )

SAPE2 YG MSJ KE ADA CALL KT MAXIS TU..SILA LA WAT SUNME TU KT CELCOM AK JE,HARAPAN LA AK NK REPLY..AFTA INDUKSI KOT BRU SETELKN....


Wednesday, April 13, 2011

- ingat2 lupe -

suddenly....

someone msj ak kt fb then tanya pasal "dia"...

horayy...damn...

xmau dah...

what past is past behind...i'm looking into forward now...

timw tu la dok mula teringat lak kn...haish....

sudahla....

xpayah nk pikir sal org yg xpikir pasal kau.....

membazir....

nasib baik je kau xmengungkit mcm2...............................


- bila malam je -


bila mlm susah nk tdo...

tp xpe..mlm ni ada game....

Man Utd vs Chelsea.... good luck for MU...GGMU
..........................................................................................................

pernah rasa admire kt org x....
ak tgh rasa bnda tu....
tp ak cam mlas nk bgtau da....
nk mintak peluang utk knal lg rapat pn mcm nk xnk je.....
apela...sombong..nope...dia xpercaya.....ada ke'trauma'an disitu....
xpe...ak paham....
dia dah prnh terluka...msti xnk terluka lg..biasa la pmpn..
lelaki laen....kental...lg2 aku ( ceh yeke??? )
heh...xpelah.....
diam xbermksud xperlu bgtau..
mgkn masa lom sesuai lg..
xpe....kalu ada,ada la... rite...
skrg just move on with the flow je......

daos boleh...!!!!!


admiring someone...plz understand.....

Monday, April 11, 2011

- induksi -

empunya badan akan ada kt batu gajah,perak..

ade ape?
bkn nk g melawat usin,ucop atau kubur sik nen.

ak ada induksi....

mcm xbest je bunyik..

mcm kena g kem jatidiri.

ada ceramah2 supya jadi manusia lg baik...

pnt org tu cramah,tp haram xjd pon aih...

start 15hb ni smpi 1hbMei..

2 minggu lah weh....gila wehh.....

aduhh....

xpe2...positif2..

Saturday, April 9, 2011

- jatuh cinta lagi -

pernah x jatuh cinta pandang pertama...??

ala...time korg tgok pompuan tu kn...

tibe2 je angin sepoi2 tiup rmbut korg...

pastu ada lak background music lak...xkesah la lagu ape. tp mmg gempak kalau lagu hindustan xpn rock jiwang...hakhak

pastu korg rasa berdebar2 mcm semput,lelah sume ade....walupn korg sihat..

last skali korg tgok sume bnda gerak dlm slow motion....ala2 citer matrix tu...hahaha

syok x..???


syiokkk woo.....

haha


p/s : xdpt tgok org,conteng wall fesbuk dia pn okeh....hahahaha

Friday, April 8, 2011

- kaki futsal -

okeh...

oleh kerana terbau rembesan adrenalin oleh kaki2 futsal...

aku dgn ini, melangkaui jarak perjalanan ke puncak alam untuk memenuhi kepuasan nafsu...

yaa....nafsu aku terhadap sukan futsal.....

gila bola xpe jangan gila betina.....

g lah ak ke puncak bagai, Manchester United bertandang ke Stamford Bridge ( mlm smlm menang 1-0 )...

layan la men dgn dak2 ni....

geng2 sebaya lg mudah paham berbanding dg org lg tua...

ahahaha.....

ada kay...yg menjemput ak yg malu2 melihat mereka sumer terer2...

aban....lama xlepak dgn ang..

peddy chelsea yg kedahnya juga kalah .....haha .. sabaq peddi....

dpt gak men brapa round....layan....

yg xbest,tiap kali ak main bola...kaki ni ada dpt saguhati....calar sikit xpe..

luka smpai meleleh2 darah....haih.....

siram ayaq ja dah....hahahha

pedih time mandi....xsuke....

terpekik terlolong time mandi kerana kepedihan itu.....


Thursday, April 7, 2011

- aku bkn ape -

aku bkn ape..

bkn ak xnk hapdet laman sesawang nih....

tetapi...kebanyakan keroje lah..

internet pn xmacam dulu...

kalau dulu kasih syg byk,ditatang bagai minyak yg penoh...

skrg bagai binatang yg kuat berpeloh...

binatang sunggoh..hahaha


tp ak terbaca satu ni wat ak rasa nk pukol org...


------->


Seorang gadis berambut perang telah pergi ke

sebuah kedai elektronik..



Gadis : Saya ingin menbeli TV ini..

Penjual : Sorry, barang ini tidak di jual untuk orang berambut perang..



Gadis berambut perang itu segera bergegas pulang dan terus menyembur

rambutnya. Lalu dia pergi semula ke kedai tadi dan berkata kepada

penjualnya..



Gadis : Saya ingin membeli TV ini..

Penjual : Sorry, tidak dijual untuk orang berambut perang..



Gadis itu berfikir..

"Oh, dia masih mengenaliku'..lalu gadis itu melakukan perubahan

100% kepada dirinya. Dia memotong rambutnya dan mewarnakannya

dengan warna baru, memakai pakaian baru dan kaca mata besar.

Gadis itu menunggu beberapa hari, lalu dia pergi semula ke kedai itu..

Dia pergi ke penjual itu dan berkata,



Gadis : Aku ingin membeli TV ini..

Penjual : Sorry, tidak dijual untuk orang berambut perang..



Kerana kecewa gadis itu bertanya..



Gadis : Bagaimana kamu tahu aku yang berambut perang..

Penjual : Kerana ini bukan TV tapi Microwave..




hahaha...ape ke bangang....

Wednesday, April 6, 2011

- dah april -

haih....

lama dah xlepak sini..

tau2 dah april....

maklum la... kejap2 balik kg..

kg ada sungai dgn pokok rambutan n pelam..so xingt dah kt kemajuan kt luar ni..hehe

last week blik kg..weekend lalu ni ak blik lg cuti smpi selasa...

seronok lepak dgn adik2 aku... ibu abah...

bgn lmbt masyukk tol...haha


ok..enuff...

nk citer pasal feelings.sikit..

korg pnh rasa x...

korg suke kt org tu...tp org tu xtau or wat2 xtau...

n siap ckp lg,kita hanya kwn je,xlebey dr tu...

rasa cam luah mati mak telan dgn kau2 pn mampus..

haha..mcm tu la...

suka kt dia....

tp kn...

dia ckp dia xnk hlg kwn cam ak....

terpaksa ak wat2 paham.....

entah la...

xtau nk ckp cmnr....

tggu smpi dia dah terdesak sgt kot nnt.

haha.

ak pn xda ape sgt....

saje ckp ape yg ak rasa...



then 1 hal lg yg ak xnk amik tau....

i've let go the tampines gurl....

seriously.....

no more....

tq..



ok..induksi hjg bulan ni....

daos...MAMPOS....!!!! hahaha..