There was an error in this gadget

Saturday, May 7, 2011

- wat de hek -

gua bkn nk ape la kn...

ada org lak kuarkn ayat2 junral entah sape2 yg kaji pasal hari ibu lak....

konon haram sambut hari ibu...

ape de hek kau ni?? baghal?? bangang? haa?? haa???

kau percaya lah bnda mcm tu....

mmg la kita syg mak,ibu,mom,mother,ummi, kita tiap hari tiap masa...

mungkin bila ada hari mcm Hari Ibu ni, makin banyaklah hormat kt ibu,kasih syg kt ibu tu..

yela...ko pn dok jauh dr kampung, entah2 balik kg pn setahun sekali, ko nk ckp mcm tu...

skrg dah canggih la....

ko xleh kata ak tipu bila ak ckp tiap pagi ak msj "slamat pagi ibu" kt ibu ak....

ak tiap hari dengar suara ibu aku... ak call...

nk canggih lagi..leh video call la..

ym pn leh tgok chat smbil tgok muke ibu...

ape bangang la kau...

nk sentap...sentap la...

ak rasa bagus ada hari ibu ni...

org2 yg konon bz kerja xhengat dunia tu,patut di bgtau pasal Hari Ibu.. so dorg sedar dorg ada ibu...



eyh...kamon la...

syg lah ibu anda dan ayah anda dan family anda ketika mereka masih ada....

semoga hidup anda diberkati selalu...aminn...


No comments: