There was an error in this gadget

Wednesday, December 26, 2012

- wasiat x brape akhir -

salam semua,

oleh kerana saya telah bercadang  untuk menaiki menumpang kapal terbang bersama Uncle Gedek di dalam post beliau, semalam ( lihat post beliau ) , beliau telah menasihati saya di twitter untuk membuat wasiat. kakakaka... *uncle ni kadang2 buat aku seriau* kakaka

oleh itu *sambil betuikan beg ada payung terjun * saya telah menulis wasiat yang tak berapa nk akhir ni.

saya sudah poskan di setiap peti surat di apartment saya wasiat ini..kakakaka.. *harap2 takde org Apartment Permai g check peti pos*

wasiat ke pesanan ringkas ni?? blurr kejap..kaka
ni wasiat ke pesanan ringkas??? blurr kejap aku..kakakaka

harap2 uncle dapat landing elok2 sbb dlm beg tu bkn payung terjun tp beg baju aku....

3 comments:

thebudoks lee said...

ahahahaha~

aizamia3 said...

kihkihkih.. comel je wasiat ni.. ;)

psstt: nape tak wat stamping sekali kat wasiat tu.. wakakaka..

DuniaSangSuri said...

hehehehe... uncle ada ajak suri naik sekali... tp x berani laa... tahniah!! kerana anda berjiwa berani ....errr... berani mati???

meh jenguk blog suri lak... ada berani tak minum ini kopi????

http://www.duniasangsuri.blogspot.com