There was an error in this gadget

Saturday, July 28, 2012

- regards to followers -

ok dah sebulan puasa ni, ak nk send regards n tribute kepada kwn2 bloggers aku yg follow aku nih.

tanpa anda,takkan saya menulis di sini.. *cewahhh


Siti Mashasanah

hellghast

Nina Koishir0

aleen aiden 
 (hai dak lin..hik3)

ermiza suliman

wanie

niza hanizaimi

Azar Azman ( FIRST FOLLOWERS N DA VERY BEST BUDDIES )


itulah mereka2 yg berada di dalam followers aku. sikit org bolah lah ak wish3.. 
tapi kalau followers dekat beribu mcm uncle gedek tu kau nk tag satu2??

untung tak hang button CTRL+V tu hang dok kopipes..

apepn kepada followers saya

SELAMAT BERPUASA dan teruskan blogwalking kerana itu amat seronok...


2 comments:

budoxesquire said...

aku follower ke brapa

sukainah said...

eh eh cam knal je yg atas skali tu :P