There was an error in this gadget

Monday, July 9, 2012

- uncle gedek -

salam satu malaysia..

huarghhh....

tau tak teruja bila ada org2 feymes ushar blog anda

apatah lagi meng'komen'

terharu terharu.

tak caye?? tgok ni....


ini amat merangsang untuk menulis lagi...

ni...ni

uncle gedek...sape tak kenal sila tgok sini ...

sejak mula mengikuti blog tu..

tunjuk kt kengkawan tgok...

mmg meriah department aku..

lagi2 dengan gaya dan acuan muka yg sama tiap hari dr uncle tu...

mmg respek darab 178938723829 lah kat uncle.

jarang2 jumpa org istiqamah tiap hari wat mcm tu..

uncle wa saspek respek lu la uncle....kihkihih


15 comments:

budoxesquire said...

wow femes la kau daus~

lurunharima said...

sila lar datang blog saya jugak uncle~

-gedek! said...

Aaaaa! Terima kaseh 178938723829 kali! (terharu)

Muhammad Firdaus Hamsani said...

li...xda femes pon.. aku suka blogwalking sejak2 ni..tu kenal uncle sempoi ni.. blog dia bestt..

Muhammad Firdaus Hamsani said...

yeay..moh la ramai2 tgok blog uncle... sy bg dabel thumbs up..!!

ellynadyra said...

aku pun suka baca blog dia, sangat sempoi dan wat wa senyum pagi2...gelak mcm org sewel pun ada kadang2 tuh

UmmiAbi said...

Uncle gedek terbaekk..hehe
Salam..ummi done follow..Lau rjin,terjah2lah blog ummi ye..:)
http://nukilanummiabi.blogspot.com

Phat said...

untung la bro

eyqa amin said...

what can i say i...LOL!

hahaha namplopatjuta kali. xD

sudipVSsenduk said...

kekadang kalau uncle tinggalkan comment dkt blog sVSs, rasa mcm nak buat kenduri kesukuran pun ada...

Tinta Lana said...

Assalammualaikum daus ^_^

Hahaha, sempoi je kan uncle. Lana pun baru je jumpa blognya..lain dari yg lain >_<

Sgt simple, tpi ada msg nk disampaikan :)

Muhammad Firdaus Hamsani said...

haha...thanx sume yg komen. already follow yu all..

uncle ni antara insan2 yg wat org laen gembira..bosar pahala dia.. hukhuk

Telor Power said...

lu sgt beruntung....

aizamia3 said...

sesekali yang datang komen tu ramai yang kenal, rasa best sekejap.. ;)

psstt: singgah dari blog uncle gedek..

Che Rosliza Che mat said...

follow sini..